Oktay Usta Fıstıklı Kebap Tarifi , Oktay Usta Fıstıklı Kebap Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Oktay Usta Fıstıklı Kebap Tarifi , Oktay Usta Fıstıklı Kebap Nasıl YapılırOktay Usta Fıstıklı Kebap Tarifi , Oktay Usta Fıstıklı Kebap Nasıl Yapılır Malzemeler : 300 Gr Kuzu Satır Kıyması50 Gr İç Yağı2 Çorba K Yeşil FıstıkTuz Karabiber Garnitür İçin: 1 Kavanoz Közlenmiş Patlıcan 1 Kavanoz Közlenmiş Kırmızı Biber 1 Tutam Maydanoz 3 Diş Sarımsak Zeytinyağı Tuz Karabiber Hazırlanışı : Kuzu etini ve içyağını satırla ince ince kıyın Elde ettiğiniz satır kıymasını geniş bir kaseye alın İçine tuz, karabiber ve fıstık ekleyip iyice yoğurun Şişlere geçirin Garnitürü hazırlarken; közlenmiş patlıcanı ve kırmızı biberi doğrayın![]() Maydanozu ve sarımsağı da ince ince doğrayın Karıştırma kabında hepsini karıştırın Tuzunu karabiberini ve zeytinyağını da ilave edin![]() Şişlere geçirdiğiniz etleri ızgarada pişirin Servis tabağına önce garnitürü dökün Üzerine pişen şişleri yerleştirin Dilerseniz tabağın kenarlarını yeşilliklerle süsleyebilirsiniz![]() |
|
|
|