Etli Yaz Türlüsü Tarifi Kolay Yaz Türlüsü Pişirme Önerileri |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli Yaz Türlüsü Tarifi Kolay Yaz Türlüsü Pişirme ÖnerileriEtli Yaz türlüsü Tarifi Kolay Yaz türlüsü Pişirme Önerileri Malzeme : 300 gram kuşbaşı et 3 patlıcan 300 gram fasulye 150 gram bamya 4 kabak 4 domates 3 baş soğan 3 kaşık margarin Karabiber, tuz apılışı : Yaz mevsiminin en güzel yemeklerinden biri olan tür*lüyü pişirmek için üç baş soğanı doğrayarak üç kaşık mar* garinde kavurmaya başlayın Soğanlar pembeleşmeye baş*layınca kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin Alaca soyacağı*nız patlıcanları, kabakları, fasulyeyi koyun Bunların üzeri*ne kabuklarını çıkaracağınız domatesleri doğrayın Tuz ve biber serptikten sonra dört bardak su koyun ve bamyaları ilâve edin Etler iyice pişinceye kadar harlı ateşte bırakın Sonra altını söndürüp yarım saat kadar dinlendirin ve ser*vis yapın |
|