ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Etli Yaz Türlüsü Tarifi Kolay Yaz Türlüsü Pişirme Önerileri (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=933199)

Prof. Dr. Sinsi 10-15-2012 12:18 AM

Etli Yaz Türlüsü Tarifi Kolay Yaz Türlüsü Pişirme Önerileri
 

Etli Yaz türlüsü Tarifi Kolay Yaz türlüsü Pişirme Önerileri

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Malzeme :

300 gram kuşbaşı et
3 patlıcan
300 gram fasulye 150 gram bamya
4 kabak
4 domates
3 baş soğan
3 kaşık margarin
Karabiber, tuz.

apılışı :

Yaz mevsiminin en güzel yemeklerinden biri olan tür*lüyü pişirmek için üç baş soğanı doğrayarak üç kaşık mar* garinde kavurmaya başlayın. Soğanlar pembeleşmeye baş*layınca kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin. Alaca soyacağı*nız patlıcanları, kabakları, fasulyeyi koyun. Bunların üzeri*ne kabuklarını çıkaracağınız domatesleri doğrayın. Tuz ve biber serptikten sonra dört bardak su koyun ve bamyaları ilâve edin. Etler iyice pişinceye kadar harlı ateşte bırakın. Sonra altını söndürüp yarım saat kadar dinlendirin ve ser*vis yapın.




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.