Yoğurtlu Et Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoğurtlu Et Nasıl YapılırYoğurtlu Et nasıl yapılır Yoğurtlu Et tarifiMalzemeler : 3 çorba kaşığı zeytinyağı 500 gr kuşbaşı et 1 adet yumurta 2 su bardağı yoğurt 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Tarif : 3 Çorba kaşığı zeytinyağını tavaya alıp, kızdırınız ![]() 0,5 kg eti tavaya ilave edip, yağda kavurunuz![]() Dilediğiniz miktarda karabiber ve tuz ekleyiniz ![]() Diğer tarafta yumurtayı tuzla çırpınız ![]() Daha sonra yoğurda ilave edip, iyice karıştırınız ![]() Orta boy bir fırın kabına etleri yayınız ![]() Üzerine yoğurtlu karışımı gezdiriniz ![]() Önceden ısıtılmış 200 oC' li fırında üzeri kızarıncaya kadar pişiriniz ![]() Pişen yemeği fırından aldığınızda üzerine karabiber serpip, dilerseniz sıcak pideyle servis yapabilirsiniz |
|
|
|