![]() |
Yoğurtlu Et Nasıl Yapılır
Yoğurtlu Et nasıl yapılır. Yoğurtlu Et tarifi Malzemeler : 3 çorba kaşığı zeytinyağı 500 gr kuşbaşı et 1 adet yumurta 2 su bardağı yoğurt 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Tarif : 3 Çorba kaşığı zeytinyağını tavaya alıp, kızdırınız. 0,5 kg. eti tavaya ilave edip, yağda kavurunuz. Dilediğiniz miktarda karabiber ve tuz ekleyiniz. Diğer tarafta yumurtayı tuzla çırpınız. Daha sonra yoğurda ilave edip, iyice karıştırınız. Orta boy bir fırın kabına etleri yayınız. Üzerine yoğurtlu karışımı gezdiriniz. Önceden ısıtılmış 200 oC' li fırında üzeri kızarıncaya kadar pişiriniz. Pişen yemeği fırından aldığınızda üzerine karabiber serpip, dilerseniz sıcak pideyle servis yapabilirsiniz |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.