![]() |
Tepsi Kebabı-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tepsi Kebabı-Yemek TarifleriKullanılan malzemeler :Süre kısa bir süre Zorluk Derecesi: kolay Kaç Kişilik 4 kişilik 500 gr az yağlı kıyma 1 demet maydanoz 1 adet kuru soğan 2 su bardağı su 1 kaşık salça 4 diş sarımsak 2 adet domates 5 adet sivri biber kimyon karabiber pul biber tuz[*]yarım çay bardağı sıvı yağHazırlık[*]Tepsinin içine kıymayı koyup üzerine ince kıyılmış maydanoz, doğranmış soğan ve sarımsak ile sıvı yağ, baharatlar ve tuz ekleyin, iyice yoğurunTarifin Hazırlanışı[*]Tepsiye yayın, üzerine eritilmiş salça dökün, daha sonra domates ve biberle üzerini süsleyip fırın da 20-25 dakika pişirin Sıcak servis yapın |
![]() |
![]() |
|