|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ekmekpasta, hamur, işleri, sarmısaklı, tarifleri |
Sarmısaklı Ekmek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sarmısaklı Ekmek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleriSarmısaklı ekmek-Pasta Tarifleri ve Hamur işleri MALZEMELER 1 adet tas firinda pismis ekmek(Francala) 150 gr tereyagi 3-4 dis sarimsak yarim demet taze maydanoz HAZIRLANIŞI Eritilmis tereyagini ve dovulmus sarimsaklari bir kabin icinde karistirin, ve buna dogranmis maydanozu ekleyinEkmekleri 3 cm araliklarla kesin, ekmeklerin altina ve ustune bu karisimdan surun ve bir firin tepsisine dizin 150 derecede 5 dakika altini yine ayni derecede 2 dakika ustunu kizartin, ve sicak olarak servis yapin AFIYET OLSUN! |
|
|
|