ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Pasta, Kek, Börek & Kurabiye (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=688)
-   -   Sarmısaklı Ekmek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=932085)

Prof. Dr. Sinsi 10-14-2012 10:30 PM

Sarmısaklı Ekmek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
 

Sarmısaklı ekmek-Pasta Tarifleri ve Hamur işleri

MALZEMELER

1 adet tas firinda pismis ekmek(Francala)

150 gr tereyagi

3-4 dis sarimsak

yarim demet taze maydanoz

HAZIRLANIŞI

Eritilmis tereyagini ve dovulmus sarimsaklari bir kabin icinde karistirin, ve buna dogranmis maydanozu ekleyinEkmekleri 3 cm araliklarla kesin, ekmeklerin altina ve ustune bu karisimdan surun ve bir firin tepsisine dizin 150 derecede 5 dakika altini yine ayni derecede 2 dakika ustunu kizartin, ve sicak olarak servis yapin

AFIYET OLSUN!




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.