![]() |
Milföy Çanağı Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milföy Çanağı Nasıl YapılırMilföy Çanağı nasıl yapılır ![]() Malzemeler : 5 adet milföy hamuru Yarım kg koyun kuşbaşı 2 adet soğan 3 adet domates 1 su bardağı haşlanmış bezelye 100 gr margarin Tarif : Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr margarinde kavurunuz ![]() Ardından eti ilave ediniz ![]() Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişiriniz ![]() Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyiniz ![]() 5 Adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırınız ![]() Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 oC' li fırında üzeri kızarana kadar pişiriniz ![]() Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|