![]() |
Milföy Çanağı Nasıl Yapılır
Milföy Çanağı nasıl yapılır. Milföy Çanağı tarifi Malzemeler : 5 adet milföy hamuru Yarım kg koyun kuşbaşı 2 adet soğan 3 adet domates 1 su bardağı haşlanmış bezelye 100 gr margarin Tarif : Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr margarinde kavurunuz. Ardından eti ilave ediniz. Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişiriniz. Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyiniz. 5 Adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırınız. Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 oC' li fırında üzeri kızarana kadar pişiriniz. Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.