Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hamur, işleri, profiterol, tarifleri, yapilişipasta, yapimi

Profiterol Yapimi Yapilişi-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Profiterol Yapimi Yapilişi-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri




Profiterol YAPIMI YAPILIŞI

Malzemeler

Hamuru için:
  • 125 gr margarin
  • 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı un
  • Bir tutam tuz
  • 4 yumurta
Kreması için:
  • 1 paket krem şanti
  • 1 su bardağı soğuk süt
  • 1 paket vanilya
Sosu:
  • Hazır çikolata sosu
Yapılışı
  • Margarini eritin, suyu ve tuzu koyup kaynatın Unu ilave edip, 1-2 dk karıştırıp, ocaktan alın
  • Hamur soğuduktan sonra yumurtaları kırın, elinizle yoğurarak hamura yedirin
  • Hamuru sıkma torbasına koyun, fırın kağıdı serili olan tepsiye cevizden daha küçük parçalar sıkın
  • Önceden ısıtılmış fırında, 180 derecede, 45 dk fırının kapağını açmadan pişirin
  • Krem şantiyi, sütü ve vanilyayı çırparak krema haline getirin
  • Kremayı sıkma torbasına koyun ve soğumuş olan topların içine sıkın
  • En son çikolatalı sosu dökün


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.