Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelyeli, erişte, hazırlanışı, yapılır, yapılışı

Bezelyeli Erişte Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelyeli Erişte Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır




Bezelyeli Erişte – Malzemeler – İçindekiler
Yarm kg kuşbaşı et
Yarım paket erişte
2 adet domates
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı şeker
15 su bardağı bezelye
3 çorba kaşığı margarin
2 bardak su
Karabiber
Tuz
Erişteyi kaynar tuzlu suda haşlayın, süzün Rendelenmiş soğanı margarinde öldürün ve buna soyulmuş ve küçük küçük doğranmış domates, şeker ve biberle koyuca bir salça yapın Eti ilave edin Bir iki kez çevirin İki bardak suyu koyun ve hafif ateşte güzelce pişirin Haşlanmış erişteyi salçalı et ve bezelye ile karıştırıp sıcak sıcak servis yapın

Bezelyeli Erişte Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.