ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Bezelyeli Erişte Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=931734)

Prof. Dr. Sinsi 10-14-2012 11:29 PM

Bezelyeli Erişte Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır
 

Bezelyeli Erişte – Malzemeler – İçindekiler
Yarm kg kuşbaşı et
Yarım paket erişte
2 adet domates
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı şeker
1.5 su bardağı bezelye
3 çorba kaşığı margarin
2 bardak su
Karabiber
Tuz
Erişteyi kaynar tuzlu suda haşlayın, süzün. Rendelenmiş soğanı margarinde öldürün ve buna soyulmuş ve küçük küçük doğranmış domates, şeker ve biberle koyuca bir salça yapın. Eti ilave edin. Bir iki kez çevirin. İki bardak suyu koyun ve hafif ateşte güzelce pişirin. Haşlanmış erişteyi salçalı et ve bezelye ile karıştırıp sıcak sıcak servis yapın..

Bezelyeli Erişte Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.