![]() |
Bezelyeli Erişte Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır
Bezelyeli Erişte – Malzemeler – İçindekiler Yarm kg kuşbaşı et Yarım paket erişte 2 adet domates 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı şeker 1.5 su bardağı bezelye 3 çorba kaşığı margarin 2 bardak su Karabiber Tuz Erişteyi kaynar tuzlu suda haşlayın, süzün. Rendelenmiş soğanı margarinde öldürün ve buna soyulmuş ve küçük küçük doğranmış domates, şeker ve biberle koyuca bir salça yapın. Eti ilave edin. Bir iki kez çevirin. İki bardak suyu koyun ve hafif ateşte güzelce pişirin. Haşlanmış erişteyi salçalı et ve bezelye ile karıştırıp sıcak sıcak servis yapın.. Bezelyeli Erişte Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.