Etli Ekmek (Lahmacun) Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli Ekmek (Lahmacun) Nasıl YapılırEtli Ekmek (Lahmacun) nasıl yapılır Etli Ekmek (Lahmacun) tarifiMalzemeler : •2 adet soğan •2 adet domates •2 adet sivri biber •Yarım demet maydanoz •250 gr bıçakarası et •Yarım ekmek hamuru •Tuz, karabiber Tarif : •Soğan, domates ve biberleri küçük küçük doğrayınız ![]() •Maydanozu ince ince kıyınız ![]() •Doğranmış malzemeleri et ile karıştırıp, tuz ve karabiber ekleyiniz ![]() •Ekmek hamurunu pide şeklinde açınız ![]() •Hazırladığınız harcı hamurun üzerine yayınız ![]() •180 oC' li fırında 20 dk pişiriniz![]() •Sıcak olarak servis yapabilirsiniz ![]() |
|
|
|