![]() |
Etli Ekmek (Lahmacun) Nasıl Yapılır
Etli Ekmek (Lahmacun) nasıl yapılır. Etli Ekmek (Lahmacun) tarifi Malzemeler : •2 adet soğan •2 adet domates •2 adet sivri biber •Yarım demet maydanoz •250 gr bıçakarası et •Yarım ekmek hamuru •Tuz, karabiber Tarif : •Soğan, domates ve biberleri küçük küçük doğrayınız. •Maydanozu ince ince kıyınız. •Doğranmış malzemeleri et ile karıştırıp, tuz ve karabiber ekleyiniz. •Ekmek hamurunu pide şeklinde açınız. •Hazırladığınız harcı hamurun üzerine yayınız. •180 oC' li fırında 20 dk. pişiriniz. •Sıcak olarak servis yapabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.