![]() |
Pratik Ölçüler-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pratik Ölçüler-Yemek TarifleriPratik ölçüler yemek listesi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pratik Ölçüler-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pratik Ölçüler-Yemek Tarifleri![]() ISILAR Fırın Isısı 150º C Ilık 170º-190º C Orta 220º C Sıcak 230º-240º C Kızgın CİNSİ SICAKLIK PİŞME SÜRESİ Kalın Börekler 175º-210º C 35-45 dk ![]() İnce börekler 150º-180º C 25-35 dk ![]() Yağlı kek, bisküvi, kurabiyeler 200º-220º C 30-35 dk ![]() Balıklar 200º-220º C 30-35 dk ![]() Kuzu eti 200º-260º C 30-35 dk ![]() Dana eti 200º-280º C 40-60 dk ![]() Tavuk çeşitleri 175º-200º C 40-50 dk ![]() Güveçler 175º-230º C 40-60 dk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pratik Ölçüler-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pratik Ölçüler-Yemek Tarifleripaylaşım için teşekkür ediyorum |
![]() |
![]() |
|