Önce ayran kaynatılır Sonra bunun içine pirinç, darı, buğday ezmesi ya da bulgur katılarak karıştıra karıştıra pişirilir Koyu kıvama gelince ateşten indirilir Dinlenmeye bırakılan yemek katılaşır Sonra büyük bir kaba alınır Ortası çukurlaştırılarak içine eritilmiş sade yağ dökülür Kaşıkla yenen gulul ağza atılmadan önce sofrada ayrı bir kaptaki sıcak yağa batırılır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.