![]() |
Kuru Yufka Üstü Bulgur Pilavı - Köy Yemekleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru Yufka Üstü Bulgur Pilavı - Köy YemekleriKuru yufka üstü bulgur pilavı 1 Çorba kaşığı Tereyağ 2 Su bardağı Bulgur Pilavı(Kırşehir Buğdayından) 1/2 Çorba kaşığı Salça 200 Gram Çöp kuş başılı Kuzu eti TERYAĞLI BULGUR PİLAVI PİŞİRİLİR ![]() İÇİN TARİFİNİ YAPMIYACAĞIZ ![]() BULGUR PİLAVİ 6 ADET KURU YUFKA KÖY EKMEĞİ ÜZERİNE DÖKÜLÜR ![]() KURU KÖY EKMEĞİ ÇEVRİLEREK UFAK LOKMA HALİNDE YENİR ![]() ![]() MADIMAKLI BULGUR PİLAV Tarif eden A ![]() 1 kgr ![]() ![]() ![]() 1 Kaşık tereyağ(İki Yemek kaşığı zeytinyağı da olabilir) Küçük hereniye yağ konur hazırlanan madımak la alatav kavrulur ![]() 1 Bardak Kırşehir Bulguru eklenir ![]() 1 Kaşık Salça ilave edilir ![]() Üstü kapananaca su ilave edilir ![]() ![]() Servis yapılırken üzerine sarımsaklı yoğurt ilave edilir ![]() |
![]() |
![]() |
|