5 kg un elenir, ortası açılır, 3 kg domates yıkanır, doğranır, sıkılır, kafi miktarda yağlı yoğurt hazırlanan domates ile unun arasına konur Tuz ve biber bir litre sütle su konulmadan sertçe hamur yapılır İyice yoğurulduktan sonra temiz bir leğene konur, 5-6 gün her sabah eller sütle ıslatılıp yoğurularak 7 gün temiz bir çarşaf üzerine parça parça yayılır Kuruyunca ovalanıp elekten geçirilir, gölgede kurutulup torbalarda muhafaza edilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.