Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gosteberg Buğulama Tarifi ResimliGosteberg Buğulama Tarifi Resimli Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli Resimli Gosteberg Buğulama Tarifi Gosteberg Buğulama Tarifi Malzemeler: Genç kuzu veya oğlak eti Tereyağı Salça Gosteberg adı verilen dağ otu Hazırlanışı: Genç kuzu veya oğlak kesilip yüzüldükten sonra ayıklanıp doğranır Tereyağı ve salça ile yoğrulur Üzerine gosteberg otu ince kıyılarak serpilir Tüm bu karışım aynı hayvanın postu içerisine koyularak açık yerleri dikilir Düz bir yerde üzerine nemli toprak yığılır, bu toprağın üzerinde bir saat kızgın ateş yakılır Bir süre dinlendirildikten sonra post açılarak servis yapılır |
|