Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğulama, gosteberg, resimli, tarifi

Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli




Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli

Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli
Resimli Gosteberg Buğulama Tarifi
Gosteberg Buğulama Tarifi


Malzemeler:
Genç kuzu veya oğlak eti

Tereyağı

Salça

Gosteberg adı verilen dağ otu

Hazırlanışı: Genç kuzu veya oğlak kesilip yüzüldükten sonra ayıklanıp doğranır Tereyağı ve salça ile yoğrulur Üzerine gosteberg otu ince kıyılarak serpilir Tüm bu karışım aynı hayvanın postu içerisine koyularak açık yerleri dikilir Düz bir yerde üzerine nemli toprak yığılır, bu toprağın üzerinde bir saat kızgın ateş yakılır Bir süre dinlendirildikten sonra post açılarak servis yapılır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.