ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=930294)

Prof. Dr. Sinsi 10-15-2012 12:15 AM

Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli
 

Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli

Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli
Resimli Gosteberg Buğulama Tarifi
Gosteberg Buğulama Tarifi

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Malzemeler:
Genç kuzu veya oğlak eti

Tereyağı

Salça

Gosteberg adı verilen dağ otu

Hazırlanışı: Genç kuzu veya oğlak kesilip yüzüldükten sonra ayıklanıp doğranır. Tereyağı ve salça ile yoğrulur. Üzerine gosteberg otu ince kıyılarak serpilir. Tüm bu karışım aynı hayvanın postu içerisine koyularak açık yerleri dikilir. Düz bir yerde üzerine nemli toprak yığılır, bu toprağın üzerinde bir saat kızgın ateş yakılır. Bir süre dinlendirildikten sonra post açılarak servis yapılır.




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.