Çiftlik Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çiftlik Kebabı Tarifi Nasıl YapılırÇiftlik Kebabı tarifi Çiftlik Kebabı tarifi nasıl yapılır ![]() için Malzemeler : 500 Gr Kuzu Eti1 Yemek Kaşığı Ter eyağı2 Adet Soğan 2 Adet Domates 2 Adet Sivri Biber ½ Demet Dereotu ½ Demet Maydanoz 1 Demet Taze Soğan Tuz Karabiber Kekik Çiftlik Kebabı yemeğinin hazırlanışı: Orta boy bir tencerede tereyağı et ve ince dilimlenmiş soğan ile kızgın ateşte ara sıra karıştırarak pişirin Etler yumuşayınca,ince kıyılmış taze soğan ve sivri biberleri ekleyin Domates,maydanoz,dereotu,karabiber,tuz ve kekik ilave edin Su eklemeden 20 dakika daha pişirin Arzu edilirse domates yerine bir kaşık sulu salça ilave edebilirsiniz![]() |
|
|
|