![]() |
İl İl Türkülerimiz - Hatay - Album Tanıtımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İl İl Türkülerimiz - Hatay - Album TanıtımıIl Il Türkülerimiz - Hatay Bahattin Turan - Eli Elime Degdi ![]() Ferman Boran Selik - Al Mendili Mendili ![]() Hediye Huseyin - Kaleden Indirdiler ![]() Koksal Coskun - Aman Aman Bagdatli ![]() Koro - Altin Tasta Gul Kuruttum ![]() Koro - Damdam Dama Ip Gerdim ![]() Koro - Fincani Tastan Oyarlar ![]() Koro - Gul Kuruttum Gul Kuruttum ![]() Koro - Hasan Dagi Oymak Oymak ![]() Koro - Lofca Nin Ardinda Kaya ![]() Koro - Pinara Vurdum Kazmayi ![]() Koro - Tutuncuden Tutun Aldim Yuz Dirhem ![]() Makbule Kaya - Dam Basina Ciksam Sacim Yellenir ![]() Mustafa Ozcan - Hanim Arabaya Binmis ![]() Osman Kalay - Kuyu Basinda Bakir ![]() Perihan Ipekkentli - Su Karsiki Dagda Kar Var Duman Yok ![]() Resit Muhtar - Hey Guzel Han Guzel Han ![]() Tugba Ger - Vardim Baktim Sut Pisirmis ![]() Tuncay Kemertas - Ben Bir Yuce Beydim (U ![]() ![]() ![]() Albüm Kodlama: MPEG 1 Layer III Albüm Türü: Joint Stereo Samplerate: 44100 MHZ VBR: CBR Albüm Boyutu: 66,21 MB Albüm Kalitesi: 128 KBits Bu konu yalnızca album tanıtımıdır ![]() ![]() Album tanıtımlarında gizli link yasaktır ![]() ![]() Forumacil korsan paylaşımlara izin vermez ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|