![]() |
İl İl Türkülerimiz - Hatay - Album Tanıtımı
Il Il Türkülerimiz - Hatay Bahattin Turan - Eli Elime Degdi.mp3 Ferman Boran Selik - Al Mendili Mendili.mp3 Hediye Huseyin - Kaleden Indirdiler.mp3 Koksal Coskun - Aman Aman Bagdatli.mp3 Koro - Altin Tasta Gul Kuruttum.mp3 Koro - Damdam Dama Ip Gerdim.mp3 Koro - Fincani Tastan Oyarlar.mp3 Koro - Gul Kuruttum Gul Kuruttum.mp3 Koro - Hasan Dagi Oymak Oymak.mp3 Koro - Lofca Nin Ardinda Kaya.mp3 Koro - Pinara Vurdum Kazmayi.mp3 Koro - Tutuncuden Tutun Aldim Yuz Dirhem.mp3 Makbule Kaya - Dam Basina Ciksam Sacim Yellenir.mp3 Mustafa Ozcan - Hanim Arabaya Binmis.mp3 Osman Kalay - Kuyu Basinda Bakir.mp3 Perihan Ipekkentli - Su Karsiki Dagda Kar Var Duman Yok.mp3 Resit Muhtar - Hey Guzel Han Guzel Han.mp3 Tugba Ger - Vardim Baktim Sut Pisirmis.mp3 Tuncay Kemertas - Ben Bir Yuce Beydim (U.H. Amik Agazi).mp3 Albüm Kodlama: MPEG 1 Layer III Albüm Türü: Joint Stereo Samplerate: 44100 MHZ VBR: CBR Albüm Boyutu: 66,21 MB Albüm Kalitesi: 128 KBits Bu konu yalnızca album tanıtımıdır.. Album tanıtımlarında gizli link yasaktır.. Forumacil korsan paylaşımlara izin vermez.. |