![]() |
Kibariye-Koleksiyon 2008 Albüm Tanıtımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibariye-Koleksiyon 2008 Albüm Tanıtımı01-Kibariye-Aşk Pınarı ![]() 02-Kibariye-Benim Dünyam ![]() 03-Kibariye-Gittide Gitti ![]() 04-Kibariye-Kahrolayım ![]() 05-Kibariye-Elhamdülillah ![]() 06-Kibariye-Geceler ![]() 07-Kibariye-İki Gözüm İki Çeşme ![]() 08-Kibariye-Kimbilir ![]() 09-Kibariye-Çivi Çiviyi Söker ![]() 10-Kibariye-Gönlüm Senindir ![]() 11-Kibariye-Vazgectim ![]() 12-Kibariye-Tutsak ![]() 13-Kibariye-Sarı Saçlarından Sen Suclusun ![]() 14-Kibariye-Vur Gitsin Beni ![]() 15-Kibariye-Kar Yağıyor ![]() 16-Kibariye-Sevda Değil ![]() 17-Kibariye-Sorma ![]() 18-Kibariye-Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam ![]() 19-Kibariye-Oldu Olacak ![]() 20-Kibariye-Güneşi Biz Uyandırdık ![]() 21-Kibariye-Biraz Sana Biraz Bana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibariye-Koleksiyon 2008 Albüm Tanıtımı---------- 2 saat üye yapıorsunuz ondan sonra korsana hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibariye-Koleksiyon 2008 Albüm Tanıtımıtrmania2 Nickli Üyeden Alıntı has------in ---- 2 saat üye yapıorsunuz ondan sonra korsana hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rica ederiz ![]() ![]() ![]() Kimseyi zorla tutmuyoruz ![]() Korsanın engellenemeyeceğini biz de biliyoruz fakat tarafımız belli olsun değil mi? "Filler savaşırken, küçük bir güvercin de yardıma koşmuş ordulardan birisine ![]() ![]() Ona, -Sen küçücük bir güvercinsin, koskoca fillere ne yapabilirsin ki? demişler ![]() Güvercinin verdiği cevap da bizim durumumuz aslında: -Hiçbir şey yapamam ama tarafım belli olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|