![]() |
Kibariye-Koleksiyon 2008 Albüm Tanıtımı
01-Kibariye-Aşk Pınarı.mp3 02-Kibariye-Benim Dünyam.mp3 03-Kibariye-Gittide Gitti.mp3 04-Kibariye-Kahrolayım.mp3 05-Kibariye-Elhamdülillah.mp3 06-Kibariye-Geceler.mp3 07-Kibariye-İki Gözüm İki Çeşme.mp3 08-Kibariye-Kimbilir.mp3 09-Kibariye-Çivi Çiviyi Söker.mp3 10-Kibariye-Gönlüm Senindir.mp3 11-Kibariye-Vazgectim.mp3 12-Kibariye-Tutsak.mp3 13-Kibariye-Sarı Saçlarından Sen Suclusun.mp3 14-Kibariye-Vur Gitsin Beni.mp3 15-Kibariye-Kar Yağıyor.mp3 16-Kibariye-Sevda Değil.mp3 17-Kibariye-Sorma.mp3 18-Kibariye-Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam.mp3 19-Kibariye-Oldu Olacak.mp3 20-Kibariye-Güneşi Biz Uyandırdık.mp3 21-Kibariye-Biraz Sana Biraz Bana.mp3 |
---------- 2 saat üye yapıorsunuz ondan sonra korsana hayır...---- mp3 bu herkes indirior nasıl engelliceksin görelim bakalım .. ----ler koyun 2 resim sonra yok korsana hayır yok bılmem ne ... en fazla benım gibi uye olur ondan sonra daha gelmesler siteye |
trmania2 Nickli Üyeden Alıntı has------in ---- 2 saat üye yapıorsunuz ondan sonra korsana hayır...---- mp3 bu herkes indirior nasıl engelliceksin görelim bakalım .. ----ler koyun 2 resim sonra yok korsana hayır yok bılmem ne ... en fazla benım gibi uye olur ondan sonra daha gelmesler siteye Rica ederiz... Kimseyi zorla tutmuyoruz. Korsanın engellenemeyeceğini biz de biliyoruz fakat tarafımız belli olsun değil mi? "Filler savaşırken, küçük bir güvercin de yardıma koşmuş ordulardan birisine.. Ona, -Sen küçücük bir güvercinsin, koskoca fillere ne yapabilirsin ki? demişler. Güvercinin verdiği cevap da bizim durumumuz aslında: -Hiçbir şey yapamam ama tarafım belli olsun." |