![]() |
Aklıma Sen Geldin Fatih Emre Öztürk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aklıma Sen Geldin Fatih Emre ÖztürkAklıma Sen Geldin / Fatih Emre Öztürk Aklıma Sen Geldin Uzandım yatağıma Ve her zaman yaptığım gibi Doğru olanı yapmaya koyuldum ![]() Tavanı izlemeye… Aklıma geldin, Bu vakitlerimi sen doldururdun ![]() Dedim, nasıl geçecek zaman yokluğunda Sensizken nasıl solunacak hava? Üzerime binen sorumluluklar Yapmam gerekenleri arttırırken Ve ben sensizken, hiçbir şey yapmak istemiyorken, Nasıl devam ettireceğim yaşantımı? Umursamam gereken şeyler vardı ![]() Aklıma sen geldin ![]() Gerekçelerin geldi ve açtım kitabı Test çözmeye başladım ![]() Aklımda sen varken test çözdüm ![]() Bittiğinde, tüm yanıtlarımın, “C” yanında kümelenmesine bir kahkaha fırlattım ![]() Aldırmadım, çünkü aklımda sen vardın ![]() Tüm algılarım sana yönlenmişti ![]() Boğulduğumu hissettim bir anda Açtım camı, nefeslendirdim aklıma sıkıştırdığım seni, Kıskançlığın geldi sonra aklıma, Yarı ciddiyetli kızışların, Sonra gitti onlar aklımdan Sen geldin yine ![]() Aklıma sen geldin ![]() Bana olan yakınlığını, hayali bir kopyanı hissettim ![]() Özlemiştim bunu, yakınlığını… Annemin haykırışlarını duydum sonra, Evin camlarını silmem için bağırıyordu bana İlginçtir, yine aklıma geldin burada Elime bezi aldım İnsanların garipseyen bakışlarına aldırmadan Bir sağa bir sola sildim camı, Burada da aklıma geldin ![]() Sonra annemin teşekkür öpücüğüyle sarsıldım ![]() Ya lanet, burada da aklıma geldin ![]() Hiç öpmemiştin beni Hiç öpmemiştim seni Alakayı kuramıyorum, anlamıyorum ama Burada da aklıma geldin ![]() Sonra telefon çaldı ![]() Ablamdı arayan, açtım ![]() Açarken de aklıma geldin ![]() Aklımda sen varken konuşunca da Seni anlattım ona ![]() Dinlemekten bıktığını hissettim ama Neyim vardı ki başka? Sonra kararan gökyüzüne uyarak, Döndüm yatağıma, kapattım gözlerimi, Aklıma sen geldin yine Rüyalarımda da sen vardın, Şaşırmadım ![]() Sanki sürekli gidiyormuş da, dönüyormuş gibi Sürekli geldin aklıma ![]() Şimdi aklım sen dolu Sanki benim değil, senin oldu ![]() Camları sildim, aklıma geldin Ablamla konuştum, aklıma geldin ![]() Ne yapsam aklımdaydın, Sürekli aklımdaydın, Ulan ne biçim bir şey bu? |
![]() |
![]() |
|