Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
saraylı, tavuk

Saraylı Tavuk

Eski 08-26-2009   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Saraylı Tavuk



Saraylı Tavuk



Malzemeler :

* 1 tavuk göğsü
* 1 soğan
* 2 diş sarımsak
* 6 mantar
* sıvıyağ
* tuz,karabiber
* zeytinyağı
* taze kişniş
* 5 adet milföy hamuru

Püresi için:

* 4 patates
* 1 su bsüt
* 1 çorba ktereyağı
* tuz,karabiber

Üzeri için:

* rende kaşar


Hazırlanışı :

İç harcı için soğanı ve sarımsağı ince doğrayarak sotelemeye alın Yüksek ateşte sotelenen soğanlara doğranmış mantarı ve tavuk etini ekleyerek yarı kıvamda pişirin

Püresi için patatesleri rendeleyin Üzerine tuz, karabiber, tereyağı ve sütü ekleyerek pişirin Milföy hamurlarını merdane yardımı ile çorba kasesi boyutunda açın Daha sonra her bir hamuru ısıya dayanıklı kaselere alın Üzerine tavuklu iç harçtan koyun Patates püresini de üzerine sıkarak tepsiye alın180 derecelik fırında pişirin

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.