![]() |
Sınıftan Kovulma Diyalogları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sınıftan Kovulma Diyaloglarıevladım yeter konustugunuz ![]() ![]() -peki hocam -cık dısari -peki hocam (hoca beklemiyodur bozulur) -hişş nereye?? -dısarı hocam -gel iceri ![]() ![]() - kim o konuşanlar? ümit, mert ikiniz dışarı ![]() ![]() - ama hocam? - dışarı çıkın ![]() ![]() - hocam biz konuşmuyoduk ki arkadaşlar konuşuyordu onları susturmaya çalışıyorduk! - ![]() ![]() ![]() - yemediniz di mi? - yemedim ![]() ![]() - eh madem öyle ![]() ![]() ![]() ![]() - çık dışarı! - hocam? - çık dışarı dedim ![]() - hocam neden ben? sadece ben mi güldüm ya? - dışarı çıkar mısın!? - tamam ya özür dilerim, kusura bakma hocam ![]() ![]() - ya sen çık ya da ben çıkacam! - siz kalın ben çıkarım, ayıp olmasın, dersi bölmeyeyim şimdi eheh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() - siz konuşanlar dışarı ![]() - biz mi hocam? - siz tabi ![]() ![]() ![]() - hocam atmayın ya ![]() ![]() ![]() - çık dışarı terbiyesiz herif dersi bölme ![]() ![]() - o zaman çıkayım hocam sağolun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hoca: defol laan!!! numarası kaçtı bunun? öğrenci 2: 360 hocam! öğrenci 3: 1270! öğrenci 4: 647! hehe ![]() ![]() ![]() öğrenci 5: 16! kikir kikir ![]() ![]() ![]() hoca: allah belanızı versin hepinizin! öğrenci; arkadaşıyla konuşup, gülmektedir hoca : çık dışarda gülmeye devam et ![]() ![]() öğrenci : aaa ![]() ![]() ![]() ![]() hoca : defooool ![]() ![]() hoca : Ahmet git kapıyı dışardan kapat! öğrenci : yemezler! hoca : Çık lan dışarı! |
![]() |
![]() |
|