![]() |
Sınıftan Kovulma Diyalogları
evladım yeter konustugunuz.. -peki hocam -cık dısari -peki hocam (hoca beklemiyodur bozulur) -hişş nereye?? -dısarı hocam -gel iceri..bidaa da cıktıgını gormeyim - kim o konuşanlar? ümit, mert ikiniz dışarı.. - ama hocam? - dışarı çıkın.. - hocam biz konuşmuyoduk ki arkadaşlar konuşuyordu onları susturmaya çalışıyorduk! - ... - yemediniz di mi? - yemedim.. - eh madem öyle.. hadi ümit.. - çık dışarı! - hocam? - çık dışarı dedim. - hocam neden ben? sadece ben mi güldüm ya? - dışarı çıkar mısın!? - tamam ya özür dilerim, kusura bakma hocam. bir daha olmaz. - ya sen çık ya da ben çıkacam! - siz kalın ben çıkarım, ayıp olmasın, dersi bölmeyeyim şimdi eheh.. iyi dersler... - ... - siz konuşanlar dışarı. - biz mi hocam? - siz tabi. hayvan kadar oldunuz bi susup oturamadınız. dinleyen arkadaşlarınızı da rahatsız ediyorsunuz. - hocam atmayın ya. devamsızlığım dolmuş zaten. kalıyorum bi saat devamsızlıkta. - çık dışarı terbiyesiz herif dersi bölme. yok yazmıycam. - o zaman çıkayım hocam sağolun. ehe..görüşürüz beyler. benden bu kadar. hoca: defol laan!!! numarası kaçtı bunun? öğrenci 2: 360 hocam! öğrenci 3: 1270! öğrenci 4: 647! hehe... öğrenci 5: 16! kikir kikir... hoca: allah belanızı versin hepinizin! öğrenci; arkadaşıyla konuşup, gülmektedir hoca : çık dışarda gülmeye devam et..! öğrenci : aaa..! deli derler adama olmaz öyle tek başına.. hoca : defooool..! hoca : Ahmet git kapıyı dışardan kapat! öğrenci : yemezler! hoca : Çık lan dışarı! |