![]() |
Çılbır Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çılbır TarifleriMALZEMELER
HAZIRLANIŞI Genişçe bir sahanın yarısına kadar su koyun, tuz ilave edin ve normal ateşte kaynatın ![]() kapatarak kayısı olana kadar bekleyin ![]() ![]() kevgirle süzerek yerleştirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çılbır Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çılbır TarifleriMALZEMELER 6 Yumurta Sarmısak Yoğurt Tereyağı Toz Kırmızıbiber HAZIRLANIŞI Geniş bir tencereye üç parmak yüksekliğinde su doldurup kaynatın ![]() ![]() ![]() 2-3 dakika sonra pişen yumurtaları kevgirle sudan alıp servis tabağına yerleştirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|