![]() |
Çerez Menü-2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çerez Menü-2Yarın ne pişircem diye düşünmeyin Çerez Menü hizmetinizde ![]() ![]() ![]() Tek isteğimiz var ki emeğe,yemeğe ve yapan kişiye saygı ![]() ![]() ![]() Haydi koyulalım işimize ![]() ![]() ![]() Yine bir yemek yapacağız ![]() Kurban Bayramı'na özel yemekler yapacağız o güzel kurban etinden ![]() ![]() ![]() Yemeğimizin adı Bayram Kavurması Malzemeler: 1 kg kuzu but (orta yağlı) 100 gr kuyruk yağı Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik Yemeğin Tarifi Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun ![]() ![]() ![]() Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız ![]() ![]() ![]() İşte yemeğimizin görünüşü: |
![]() |
![]() |
|