|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cümlelerime, kalbimi, kayıp, pazarlıyorum, öznesi |
![]() |
Öznesi Kayıp Cümlelerime Kalbimi Pazarlıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öznesi Kayıp Cümlelerime Kalbimi PazarlıyorumBir çocuk taşıyorum göğsümde o incinmesin diye kaç çocuk düşürüyorum ruhumdan? başı olmayan sonu bildik masallar yazılıyor gecelerime okurken üstünü çizdiğim satırlar dikiliyor karşıma bir daha çiziyorum! gece benden masallar çizgilerden bıkmış ![]() ![]() ![]() ben hepsinden ![]() İçimi karıştırıyorum düşüncemi yakan cümleler eşliğinde ![]() ![]() yüzüm soluyor kanı çekiliyor günahlarımın ![]() bir çığ olup aksam kaç masum can verir toğrağımda? ![]() Düştüm suçluyum öznesi kayıp cümlelerime kalbimi pazarlıyorum ![]() ![]() ![]() kimse anlamasın diye gözyaşlarımı satıyorum şiirlerde ![]() ![]() ![]() ![]() uykuları haram ediyorum kendime adı konmamış sabahlara açıyorum ellerimi ![]() ![]() ![]() tenim gölgeler arasında anlamsız bir bekleyişte renginden utanıp yaralıyor kendini ![]() ![]() Adını heceleyerek söylüyorum her harfe yeni anlamlar yükleyerek medcezirlere inat -kal- diyorum içimde sesimden kan damlıyor bir çocuk küsüyor bana ![]() ![]() ![]() bütün şehirden duyulur mu kalbimin atışı? korkuyorum ![]() Bir kelebeğe takılıp sürükleniyor gözlerim vakti az biliyorum bırakıyorum kendimi gözlerime ![]() ![]() ![]() bir çocuk daha düşüyor ruhumdan ![]() |
![]() |
![]() |
|