|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alıntılar, kahraman, kitaplarindan, tazeoğluun |
![]() |
Kahraman Tazeoğlu'un Kitaplarindan Alıntılar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahraman Tazeoğlu'un Kitaplarindan AlıntılarBen hiç mutluluktan delirmedim ama delirmekten mutluyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahraman Tazeoğlu'un Kitaplarindan AlıntılarSiz hiç başkasını öldürerek intihar ettiniz mi? Hemen yarın birini sevin; çok sevin ![]() Onu canınızın öbür tarafı yapın ![]() Mesela, sevdiğiniz geceye ağladığında Karanlık üstünüze yapışacak olsun ıslak ıslak ![]() İki kişilik doyun acıktığınızda ![]() ![]() ![]() Ve bir zaman sonra içinizdeki "o", Size acı vermeye başlasın ve ne zaman Onu içinizden söküp atmak için Bir hamle yapsanız, kendinizi parçalıyormuş gibi olun ![]() Daha sonra yenilin ve canınızın öbür yarısı olan Bu varlığı, içinizde öldürmeye karar verin ![]() Şunu da sakın unutmayın, Onu öldürmek kendinizi de öldürmeniz demektir ![]() İnsanın kendisini öldürmesine intihar diyorlar ![]() Ama siz bunu, onu öldürmek adına yapın ve "Seni intihar ettim" diye haykırın ![]() ![]() ![]() O zaman hem katil, hem ceset, hem de şair olur, "Seni içimden terk ediyorum" adlı bir kitap yazarsınız ![]() Seni İçimden Terk Ediyorum Açıklama/Kahraman Tazeoglu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahraman Tazeoğlu'un Kitaplarindan Alıntılar![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() baska/Kahraman Tazeoglu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahraman Tazeoğlu'un Kitaplarindan AlıntılarAşk; birlikte yapılan bir deneme uçuşuydu onlar için… kendi içinden defolup gitmek, bir başka iç’te yeniden yürümekti ![]() ![]() ![]() ![]() Kahraman Tazeoğlu-Başka adlı kitabından |
![]() |
![]() |
|