Yinede Sevmiştim Seni |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yinede Sevmiştim SeniBiliyor musun, yine bu kentin sokaklari islak Bulutlar agliyor, bense onlara eslik ediyorum, agladigimi kimseler fark etmiyor Sirilsiklamim ve en çocuk halimle üsüyorum Böyle bir yagmurlu gecede çikip gelmistin O andan sonra yüregime sakladim, her solukta duyabilmek için seni Basimiz yoktu bizim, sonumuz da olmayacak Bir anda basladik Dokunan kadar dokunulanin da sarsildigi o an boyunca yasadik seninle askin tüm evrelerini; tüm umudunu, sefkatini ve firtinalarini Tek bir dokunusta bir büyük sirri paylasarak yasadik o muhtesem kavusmayi ve hemen ardindan kahreden o ayriligi Ben sana yenik düstüm Sensizlik çok kalabalik geliyor yüregime; tasiyamiyorum Öyle birsey ki bu; yagmurlarla birlikte agliyorum sana, bana Yüregime katiyorum seni katabildigim kadar Ruhum bembeyaz perdenin arasindan siyrilip senin karmakarisik hayalinle dolasiyor sensiz gecelerimde O zifiri karanlikta dualar ediyorum Kendime bile dilemedigim dileklerle sürüyorum seni aydinliga Tükenmiyecektik Tükenmiyecektim Bogazim dügüm dügüm Bu öyle birsey ki; acilarin en kahirlisi Ve ben kahroluyorum Söylesene Sen benden Vazgeçebildin mi? Oysa derdim ki; benim kirilgandir umutlarim Biliyorum ki uzaga atarim yakinima düsersin Bu kadar yakinima düsecegini nerden bilirdim Ve bil ki çok sevdim seni kisa bir zamanda; bu lanet olasi mesafelere inat |
|