Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cehennemden, cennetin, düştüm, izindeyim

Cehennemden Düştüm,Cennetin İzindeyim

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hakkında Cehennemden Düştüm,Cennetin İzindeyim

Cehennemden Düştüm, Cennetin İzindeyim

Kadere bırakılmış, müdahalesiz bir yaşamdır şimdi günlerim
Allah'ım aklıma sahip çık
Düşüncelerimin trafiğinde enkaza çevirme beni ve koru

Sanki küreksiz sandalla denizinin tam ortasında kalmışım ya Rab
Rüzgarınla yön buluyorum Beni savuracak olan rüzgarına karşı boynum kıldan ince
İstediğin kıyıya, istediğin limana atabilirisin beni
Cinnet naraları atan beynim, karşında ezik duran yüreğim ve kendinden geçmiş bedenimle beraber karşına çıkmaya cesaretim bile yok

Sen kimseye çekemeyeceğinden fazla dert yüklemezsin Allah'ım bilirim
Bilirim ama artık bu yükü kaldıramaz hale geliyorum Ayakta duruşlarıma sebep ol ya Rabbim Senden başka hiç bir direnişim kalmadı, hiç bir sebebim kalmadı ve hiç bir sığınağım kalmadı Maneviyatına muhtacım

Ellerimi, kollarımı bağlayan sebeplere inat geleceğim sana Semalarına dualarla yankı bırakmazsam eğer, secdeyi gözyaşlarımla ıslatmazsam eğer, adını anarken tüylerim diken diken olmazsa eğer o zaman yargıla beni O zaman mühürle yüreğimi

Şimdi sadece tek dileğim var senden;
Yarının garantisi olmayan bu yeryüzünde, yarına çıkacak kadar sabır ver bana Rabbim Aklımdan geçenler bedenime ağır geliyor artık Çare sensin, çarem sensin
Ufak bir kıvılcıma ihtiyaç duyan ruhuma düşür en kor ateşlerini
ve bağışla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com