![]() |
Cehennemden Düştüm,Cennetin İzindeyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cehennemden Düştüm,Cennetin İzindeyimCehennemden Düştüm,Cennetin İzindeyim Hakkında Cehennemden Düştüm,Cennetin İzindeyim Cehennemden Düştüm, Cennetin İzindeyim ![]() ![]() ![]() Kadere bırakılmış, müdahalesiz bir yaşamdır şimdi günlerim ![]() ![]() ![]() Allah'ım aklıma sahip çık ![]() Düşüncelerimin trafiğinde enkaza çevirme beni ve koru ![]() ![]() ![]() Sanki küreksiz sandalla denizinin tam ortasında kalmışım ya Rab ![]() ![]() ![]() Rüzgarınla yön buluyorum ![]() ![]() İstediğin kıyıya, istediğin limana atabilirisin beni ![]() Cinnet naraları atan beynim, karşında ezik duran yüreğim ve kendinden geçmiş bedenimle beraber karşına çıkmaya cesaretim bile yok ![]() Sen kimseye çekemeyeceğinden fazla dert yüklemezsin Allah'ım bilirim ![]() ![]() ![]() Bilirim ama artık bu yükü kaldıramaz hale geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerimi, kollarımı bağlayan sebeplere inat geleceğim sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sadece tek dileğim var senden; Yarının garantisi olmayan bu yeryüzünde, yarına çıkacak kadar sabır ver bana Rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ufak bir kıvılcıma ihtiyaç duyan ruhuma düşür en kor ateşlerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|