![]() |
Cehennemden Düştüm,Cennetin İzindeyim
Cehennemden Düştüm,Cennetin İzindeyim Hakkında Cehennemden Düştüm,Cennetin İzindeyim Cehennemden Düştüm, Cennetin İzindeyim... Kadere bırakılmış, müdahalesiz bir yaşamdır şimdi günlerim... Allah'ım aklıma sahip çık. Düşüncelerimin trafiğinde enkaza çevirme beni ve koru... Sanki küreksiz sandalla denizinin tam ortasında kalmışım ya Rab... Rüzgarınla yön buluyorum. Beni savuracak olan rüzgarına karşı boynum kıldan ince. İstediğin kıyıya, istediğin limana atabilirisin beni. Cinnet naraları atan beynim, karşında ezik duran yüreğim ve kendinden geçmiş bedenimle beraber karşına çıkmaya cesaretim bile yok. Sen kimseye çekemeyeceğinden fazla dert yüklemezsin Allah'ım bilirim... Bilirim ama artık bu yükü kaldıramaz hale geliyorum. Ayakta duruşlarıma sebep ol ya Rabbim... Senden başka hiç bir direnişim kalmadı, hiç bir sebebim kalmadı ve hiç bir sığınağım kalmadı. Maneviyatına muhtacım... Ellerimi, kollarımı bağlayan sebeplere inat geleceğim sana. Semalarına dualarla yankı bırakmazsam eğer, secdeyi gözyaşlarımla ıslatmazsam eğer, adını anarken tüylerim diken diken olmazsa eğer o zaman yargıla beni... O zaman mühürle yüreğimi... Şimdi sadece tek dileğim var senden; Yarının garantisi olmayan bu yeryüzünde, yarına çıkacak kadar sabır ver bana Rabbim... Aklımdan geçenler bedenime ağır geliyor artık... Çare sensin, çarem sensin... Ufak bir kıvılcıma ihtiyaç duyan ruhuma düşür en kor ateşlerini... ...ve bağışla. |