|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
Çalışanından, İtiraf, fabrikasında, kola, yıl |
![]() |
23 Yıl Kola Fabrikasında Çalışanından İtiraf |
![]() |
![]() |
#1 |
brave83
|
23 Yıl Kola Fabrikasında Çalışanından İtiraf23 yil kola fabrikasinda calisan birisinin naklettigi ![]() ![]() ![]() gelen iddia; malumunuz kola denilen ürünün en temel hammaddesi meyan köküdür, ve meyan kökü ile beslenen canlilar arasinda fare de bulunmaktadir ![]() sirketler tonlarca üretim yaptiklari icin kepcelerle toplamaktadirlar meyan köklerini ve tonlarca topladiklari için de fareleri ayiklamaya ugrasmamakta daha dogrusu ugrasamamaktadirlar ![]() de meyan köklerini içindekilerle beraber preslemekte sadece kalan deri, ayak, bacak parçalarini elekten geçirerek ayiklamaktadirlar ![]() suyunun yaninda farenin kani, mide özsuyu vs ![]() renk siyah oldugu için estetik açidan bir sorun olmamaktadir ![]() kola üretimi yapan sirketin kimyasal yöntemlerle bu özütü sagliga zararsiz hale getirme ihtimali de var ![]() ![]() ![]() yil boyunca bi bardak bile kola icmemis ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
cidohuro
|
![]() bende diyom bu lezet nerden geliyo işte buda sorumun cevabı odu galiba vala böle şeyler hep çıkıyo admın haklılık yanıda yok degil ama kim bilir tabi paylaşım için sagolasın akrdeş
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
asyaland
|
![]() bu konu daha önce puslu tarafından verilmişti arkadaslar yinede ellerinize sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mate
|
![]() o kadar denetimsiz olduğunu sanmıyorum ama zaten kolayıda sevmiyorum :)) bu arada meyan kökü çok yararlı bir bitkidir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
punisher
|
![]() cola nın hindistanda tarımda böcek ilacı olarak kullanıldıgını biliyormuydunuz peki :)))))))
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
brave83
|
![]() Üstüste beş bardaktan fazla içildiğinde alkol etkisi yarattığı söylenior (Ayyaşlara duyrulur) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bu da diyet kola hakkında(gerçek bir hikaye) |
![]() |
![]() |
#8 |
brave83
|
Bu da diyet kola hakkında(gerçek bir hikaye)Kola kutularının üzerindeki "soğuk iciniz" yazısı lezzet için yazılmamis ![]() ![]() ![]() ![]() fikrinizi değistireceğinizden eminim ![]() ![]() "2001 yılı Ekim ayında kız kardeşim çok hastalandı ![]() ![]() ![]() 2002 yılı Mart ayında biyopsiler alındı ve 24 değisik ilaç almaya basladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son bir keyif yasamak istiyordu, böylece 22 Mart günü (tekerlekli iskemlede olmak kaydıyla) Florida'ya gitmeyi planladı ![]() ![]() ![]() "Diyet içecekler içiyor musun?" "Evet" dedi, o anda da bir tanesini açıp içmek üzere olduğunu söyledi, açmamasını ve diyet meşrubat içmemesini söyledim, bahsettigim yaziyi e-mail ile kendisine gönderdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mesrubat içindeki 'aspartam' maddesiyle zehirleniyordu ve yavaş yavaş ölüyordu ![]() Bu makale hayatini kurtarmisti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
J_TERRY
|
![]() coca colanın fotmulunu ogrendım sanırım (aşırı fare kanı )
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
tatia27
|
![]() benimde kolayla aram yok pek içti,klerimde zararsız kan yapar zaten ihtiyacım var:)
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gözyaşı
|
![]() Bende sağlık çalışanım kardeş sen boş ver bunları pis olsa ben içmem ama asitli çok içersen miğdeye zarar verir paylaşım için teşekkürler
|