Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Çalışanından, İtiraf, fabrikasında, kola, yıl

23 Yıl Kola Fabrikasında Çalışanından İtiraf

Eski 02-21-2007   #1
brave83

23 Yıl Kola Fabrikasında Çalışanından İtiraf

23 yil kola fabrikasinda calisan
birisinin naklettigi
gelen iddia;

malumunuz kola denilen ürünün en temel hammaddesi meyan köküdür, ve meyan
kökü ile beslenen canlilar arasinda fare de bulunmaktadir büyük
sirketler tonlarca üretim yaptiklari icin kepcelerle
toplamaktadirlar meyan köklerini ve tonlarca topladiklari için de fareleri
ayiklamaya ugrasmamakta daha dogrusu ugrasamamaktadirlar bu yüzden
de meyan köklerini içindekilerle beraber preslemekte sadece kalan deri,
ayak, bacak parçalarini elekten geçirerek ayiklamaktadirlar meyan kökünün
suyunun yaninda farenin kani, mide özsuyu vs gibi sivilar da karismakta
renk siyah oldugu için estetik açidan bir sorun olmamaktadir tabi
kola üretimi yapan sirketin kimyasal yöntemlerle bu özütü sagliga zararsiz
hale getirme ihtimali de var bu olayi anlatan kisi calistigi 23
yil boyunca bi bardak bile kola icmemis

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-21-2007   #2
rebellious23

belkide o tadı veren farelerdir :))

emeğine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-21-2007   #3
cidohuro

bende diyom bu lezet nerden geliyo işte buda sorumun cevabı odu galiba vala böle şeyler hep çıkıyo admın haklılık yanıda yok degil ama kim bilir tabi

paylaşım için sagolasın akrdeş

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-21-2007   #4
asyaland

bu konu daha önce puslu tarafından verilmişti arkadaslar
yinede ellerinize sağlık

Eski 02-23-2007   #5
mate

o kadar denetimsiz olduğunu sanmıyorum ama zaten kolayıda sevmiyorum :))
bu arada meyan kökü çok yararlı bir bitkidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-23-2007   #6
punisher

cola nın hindistanda tarımda böcek ilacı olarak kullanıldıgını biliyormuydunuz peki :)))))))

BU VATANIN EKMEĞİNİ YEYİP İHANET EDEN BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU DA YER
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-23-2007   #7
brave83

Üstüste beş bardaktan fazla içildiğinde alkol etkisi yarattığı söylenior (Ayyaşlara duyrulur)
Alıntı Yaparak Cevapla

Bu da diyet kola hakkında(gerçek bir hikaye)

Eski 02-23-2007   #8
brave83

Bu da diyet kola hakkında(gerçek bir hikaye)

Kola kutularının üzerindeki "soğuk iciniz" yazısı lezzet için yazılmamisAsağıda Diyet Kola hakkında bir yazı varOlay ABD'de geçiyor Ancak bildiğiniz gibi Türkiye'de de bircok kişi diyet Pepsi ve diyet Coca Cola içiyor Siz de içiyorsanız okuduktan sonra
fikrinizi değistireceğinizden eminim Lütfen bu yazıyı bütün tanıdıklarınıza gönderin
"2001 yılı Ekim ayında kız kardeşim çok hastalandı Mide spazmları vardı, dolaşmakta zorlanıyordu, yürümek ise başlı başına bir sorundu Sadece yataktan kalkmasi bile onu tüketiyordu, o kadar çok ağrısı vardı
2002 yılı Mart ayında biyopsiler alındı ve 24 değisik ilaç almaya basladıDoktorlar kendisinde ne olduğunu bulamıyorlardı O kadar çok ağrısı vardi ve o kadar hastaydı ki, ölmekte olduğunu biliyorduHazırlıga basladi Evini, banka hesaplarını, yaşam sigortasını ve diğer şeylerini en büyük kızının adına kaydettirdi ve küçük çocuklarının en büyük kızı ile birlikte olmalarını sağladı
Son bir keyif yasamak istiyordu, böylece 22 Mart günü (tekerlekli iskemlede olmak kaydıyla) Florida'ya gitmeyi planladı 19 Mart günü testlerinin nasıl geçtiğini öğrenmek için kendisini aradim Testlerde bir sey bulunamadigini, ama kendisinde MS multiple skleroz) oldugunu düsündüklerini, söyledi Çok sasirdim, sonra bir arkadasimin bana e-mail olarak gönderdigi bir yaziyi hatirladim ve ona sordum:
"Diyet içecekler içiyor musun?" "Evet" dedi, o anda da bir tanesini açıp içmek üzere olduğunu söyledi, açmamasını ve diyet meşrubat içmemesini söyledim, bahsettigim yaziyi e-mail ile kendisine gönderdimTelefon konuşmamizdan 32 saat sonra beni aradı, diyet meşrubat içmeyi bıraktiğini ve yürüyebildiğini, merdiven çıkabildiğini ve adale spazmlarının kaybolduğunu söyledi İyileşmemişti ama kendisini kesinlikle çok daha iyi hissediyordu Makaleyi doktorlarına göstereceğini ve eve dönünce beni arayacağini söyledi Beni aradı, doktoru çok etkilenmişti ve diger MS hastalarını arayarak suni tatlandırıcı (Aspartam) kullanıp kullanmadıklarını soracağını söylemişti Bir kabuğun içinde diyet
mesrubat içindeki 'aspartam' maddesiyle zehirleniyordu ve yavaş yavaş ölüyordu 22 Mart Florida'ya giderken tek bir hap almisti -bu da zehirlenmeye karsi olan hapti- iyileşme yolundaydi ve yürüyebiliyordu!!! Tekerlekli iskemle olmaksizin!!!
Bu makale hayatini kurtarmisti

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-23-2007   #9
punisher

bana inandırıcı gelmedi açıkcası
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-23-2007   #10
J_TERRY

coca colanın fotmulunu ogrendım sanırım (aşırı fare kanı )

Eski 02-25-2007   #11
tatia27

benimde kolayla aram yok pek içti,klerimde zararsız kan yapar zaten ihtiyacım var:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-25-2007   #12
virüs

paylaşım için saol brave
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-25-2007   #13
Gözyaşı

Bende sağlık çalışanım kardeş sen boş ver bunları pis olsa ben içmem ama asitli çok içersen miğdeye zarar verir paylaşım için teşekkürler

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com