Acılı Sözler - Faceden Seçmeler :) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acılı Sözler - Faceden Seçmeler :)Aslında pek facebook ile işim olmaz ama bir zamanlar forumumuzda bulunan bir arkadaşımız öyle sözler paylaşıyor ki tümü acılı sözler grubunda Birkaç tanesini paylaşayım istedim![]() ![]() ![]()
![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acılı Sözler - Faceden Seçmeler :)YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı
"Cezmi Ersöz' ün - Derinliğine Kimse Sevgili Olamadı" adlı kitabından güzel bi alıntı Hatta devamıda şöyledir; Beni terk edenlerden tek bir isteğim olurdu ``Ne olur, bir daha beni aramayın! Çünkü ben kolay unutamıyorum Çünkü ben size duyduğum o akıl dışı aşk yüzünden keder bahçemi dağıtıyorum Çocukluğumun o güzel bahçesini `` Böyle derdim onlara ama yine de ararlardı beni![]() ![]() Soluksuz ve umutsuz kaldıkları bir gece mutlaka akıllarına ben gelirdim![]() ![]() Okumuştum bu kitabı çok güzeldir duygusal bi kitap |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acılı Sözler - Faceden Seçmeler :)Aslında sözün sonunda isim vardı ama zaten bilinen bir söz diye eklemedim Yalın halde bıraktım okuması kolay olsun diye |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acılı Sözler - Faceden Seçmeler :)YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Yalın halde bıraktım okuması kolay olsun diye ![]() Senle alakası yok bilmişlik olsun diye eklemedim yalış anlama sakın ![]() Konunun google da takibi fazla olsun diye bilerek ekledim devamını ve yazarı
|
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acılı Sözler - Faceden Seçmeler :)
|
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acılı Sözler - Faceden Seçmeler :)Acılı mı ![]() Komik geliyor bana bu tarz şeyler
|
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acılı Sözler - Faceden Seçmeler :)MeRciMeK´isimli üyeden Alıntı Acılı mı ![]() Komik geliyor bana bu tarz şeyler Bana da öyle geliyor ama söz sözdür içinde acı da varsa acılı sözdür Konuya devam ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acılı Sözler - Faceden Seçmeler :)YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı
çok doğru ![]()
|