![]() |
Acılı Sözler - Faceden Seçmeler :)
Aslında pek facebook ile işim olmaz ama bir zamanlar forumumuzda bulunan bir arkadaşımız öyle sözler paylaşıyor ki tümü acılı sözler grubunda. Birkaç tanesini paylaşayım istedim...
|
YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı
"Cezmi Ersöz' ün - Derinliğine Kimse Sevgili Olamadı" adlı kitabından güzel bi alıntı Hatta devamıda şöyledir; Beni terk edenlerden tek bir isteğim olurdu. ``Ne olur, bir daha beni aramayın! Çünkü ben kolay unutamıyorum. Çünkü ben size duyduğum o akıl dışı aşk yüzünden keder bahçemi dağıtıyorum. Çocukluğumun o güzel bahçesini.`` Böyle derdim onlara ama yine de ararlardı beni... Soluksuz ve umutsuz kaldıkları bir gece mutlaka akıllarına ben gelirdim... Okumuştum bu kitabı çok güzeldir duygusal bi kitap |
Aslında sözün sonunda isim vardı ama zaten bilinen bir söz diye eklemedim Yalın halde bıraktım okuması kolay olsun diye
|
YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı . Yalın halde bıraktım okuması kolay olsun diye . Senle alakası yok bilmişlik olsun diye eklemedim yalış anlama sakın. Konunun google da takibi fazla olsun diye bilerek ekledim devamını ve yazarı. |
|
Acılı mı .. Komik geliyor bana bu tarz şeyler
|
MeRciMeK´isimli üyeden Alıntı Acılı mı .. Komik geliyor bana bu tarz şeyler Bana da öyle geliyor ama söz sözdür içinde acı da varsa acılı sözdür Konuya devam...
|
YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı
çok doğru.. |