Süslü Sözler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Süslü SözlerSüslü Güzel Sözler @}->--¸ ·´¯`· Sen Görmedigim Askim Canimsin Sen Taptigim Sevgilim Bir Tanemsin Sen Duyamadigim Sevdan Sen Dokunamadigim Bebegimsin Sen Var Olup Yanima Gelmeyen Sen ölünceye Kadar SevdigimsinGULUM¸¸ ·´¯`· ¸--<-{@• ¸¸@ •´¯) Sakin Bir Yaşam Seçtim Kendime içinde `· ¸Senin`· ¸ Ve Güzelliklerin Olduğu Bir Hayat`· ¸¸ ·´ Kimseye Muhtaç Değilim Sadece Kalbine ihtiyacım Var Aşkım `· ¸¸ ·´`· ¸Güzellerin Güzeli Hayatmın Kaderisin Birtanem`· ¸(¯`'• ¸Bu `· ¸¸ ·´ msn Son Derece özel ve Hareketlidir Ona Göre(¯`'• ¸||(¯`'• ¸Seninle Yaşadığım 1 An Sensiz Yaşayacağım Günlerin Hasreti Olucak Bebeğim || ¸¸@ •´¯)`· ¸¸ ·´Çokomel gibi Tatlı Yeşil Elma Gibi Faydalısın Sevgilim`· ¸¸ ·´`· ¸ uçuk kaçık duygularımın tej sahibisin`· ¸ ~`° ´~hazan rüzgarlarının getirdiği ayrılıklar içinde sadece bir mutluluksun benim için~`° ´~ ` ¸_¸![]() ¸ ¸ esir düştü kalbim ellerine sıkma kalbimi ver geri! ¸ ¸ ` ¸_¸![]() •´Uzak Durma Bana uzak Durucaksanda Uzakdan Bakma Gülerek Bu mecnuna •´ ·´`·` ¸_¸ Yarım kalan Masalın Yarım insanları durumundayız Seninle` ¸_¸![]() ·´`·´¯`· ¸¸ ·Sen Bir Melek Ben iSe o meleği Bekleyen Bir kulum´¯`· ¸¸ · ·´`·Hayat Acıdır Deselerde ben hayatı Acısıyla Sevdim Hayat Sensin Deselerde ben hayatı Sensizde Sevdim ·´`· ·´|`·O güzel gözlerin sadece bana baksın o güzel sözler bir benim için telef olsun hayatından ·´|`· ·´`·itirazım var bu hayata ben hayatı sevdim ama hayat beni sevmiyor ·´`·![]() ![]() :|:güzel olan herşey senin olsun kötü olan herşey benimle Olsun:|:![]() ![]() ![]() *· ¸qimseye böyle yanmadı içim Şimdi Suyum Olda Seni bi içiyim *· ¸¸ ·°´¯-¤Cansız Yaşayan Bir Bedenim Canıma Can kat Bebeğim ¸ ·°´¯-¤°· ·Uzaklaşma Kaçma Benden Takılıp Düşersen yardım isteme Bırakıp Gittiğin Sevgiliden!°· ·…Açılmamış bir çiçeksin hergün Resmine bakıyorum ve Dualarımla Seni Suluyorum… |
|
|
|