![]() |
Süslü Sözler
Süslü Güzel Sözler
@}->--¸.·´¯`·. Sen Görmedigim Askim Canimsin Sen Taptigim Sevgilim Bir Tanemsin Sen Duyamadigim Sevdan Sen Dokunamadigim Bebegimsin Sen Var Olup Yanima Gelmeyen Sen ölünceye Kadar Sevdigimsin GULUM¸¸.·´¯`·.¸--<-{@ •.¸¸@.•´¯) Sakin Bir Yaşam Seçtim Kendime içinde `·.¸Senin`·.¸ Ve Güzelliklerin Olduğu Bir Hayat `·.¸¸.·´ Kimseye Muhtaç Değilim Sadece Kalbine ihtiyacım Var Aşkım `·.¸¸.·´ `·.¸Güzellerin Güzeli Hayatmın Kaderisin Birtanem`·.¸ (¯`'•.¸Bu `·.¸¸.·´ msn Son Derece özel ve Hareketlidir Ona Göre(¯`'•.¸ ||(¯`'•.¸Seninle Yaşadığım 1 An Sensiz Yaşayacağım Günlerin Hasreti Olucak Bebeğim ||.¸¸@.•´¯) `·.¸¸.·´Çokomel gibi Tatlı Yeşil Elma Gibi Faydalısın Sevgilim`·.¸¸.·´ `·.¸ uçuk kaçık duygularımın tej sahibisin`·.¸ ~`° ´~hazan rüzgarlarının getirdiği ayrılıklar içinde sadece bir mutluluksun benim için~`° ´~ `.¸_¸..¸ ¸.esir düştü kalbim ellerine sıkma kalbimi ver geri!.¸ ¸.`.¸_¸. •´Uzak Durma Bana uzak Durucaksanda Uzakdan Bakma Gülerek Bu mecnuna •´ .·´`·`.¸_¸.Yarım kalan Masalın Yarım insanları durumundayız Seninle`.¸_¸..·´`· ´¯`·.¸¸.·Sen Bir Melek Ben iSe o meleği Bekleyen Bir kulum´¯`·.¸¸.· .·´`·Hayat Acıdır Deselerde ben hayatı Acısıyla Sevdim Hayat Sensin Deselerde ben hayatı Sensizde Sevdim.·´`· .·´|`·O güzel gözlerin sadece bana baksın o güzel sözler bir benim için telef olsun hayatından.·´|`· .·´`·itirazım var bu hayata ben hayatı sevdim ama hayat beni sevmiyor.·´`· ...:|:güzel olan herşey senin olsun kötü olan herşey benimle Olsun:|:... *·.¸qimseye böyle yanmadı içim Şimdi Suyum Olda Seni bi içiyim *·.¸ ¸.·°´¯-¤Cansız Yaşayan Bir Bedenim Canıma Can kat Bebeğim.¸.·°´¯-¤ °·.·Uzaklaşma Kaçma Benden Takılıp Düşersen yardım isteme Bırakıp Gittiğin Sevgiliden!°·.· …Açılmamış bir çiçeksin hergün Resmine bakıyorum ve Dualarımla Seni Suluyorum… |