![]() |
Anlamlı Güzel Sözler Mesajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlamlı Güzel Sözler MesajlarSanmasınlar Yıkıldık, Sanmasınlar Çöktük, Bir Başka Bahar İçin Sadece Yaprak Döktük ![]() ![]() ******************************************* İnsanı Yaşı değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ******************************************* Sevdiğin kişinin sana olan sevgisini anlaman için canını yak ![]() ![]() ![]() ****************************************** =/ 'Dün ßi şarKı çıKtı raDyoDa yaRıSına ßen eşLik ettim,, yaRısına gözLerim,, söyLemek iStemiyoRum ama ßen seni çOk özLedim :/ ****************************************** Cok uzaktasın beni duymazsın unuttun beLki de hatırLamazsın hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin !! (?) ******************************************* ![]() Ne yaparsan yap, nasıl yaşarsan yaşa; ama gülebilmek için birini ağlatma ve çıkarların için hiçkimseyi satma ![]() ![]() ******************************************** Ne kimseyi bir hırs uğruna satarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ******************************************** 'Gitme' diyebilecek kadar güçlü olmalı insan hayatta ![]() [V ![]() ********************************************* Öyle herkesi sevmeyeceksin ![]() ![]() ![]() ********************************************** Asla Sevmé, Demiyorum! SeverSen İhanet €tme; İhanet €deni De aSLa Affetme!! ********************************************** Dün tarih oldu, yarın sır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *********************************************** |
![]() |
![]() |
|