![]() |
Anlamlı Güzel Sözler Mesajlar
Sanmasınlar Yıkıldık, Sanmasınlar Çöktük, Bir Başka Bahar İçin Sadece Yaprak Döktük ..!
******************************************* İnsanı Yaşı değil... Yaşadıkları Büyütürmüş..! ******************************************* Sevdiğin kişinin sana olan sevgisini anlaman için canını yak. "Çünkü kimsenin canı yanmadıkça sana gerçek yüzünü göstermez".. ****************************************** =/ 'Dün ßi şarKı çıKtı raDyoDa yaRıSına ßen eşLik ettim,, yaRısına gözLerim,, söyLemek iStemiyoRum ama ßen seni çOk özLedim :/ ****************************************** Cok uzaktasın beni duymazsın unuttun beLki de hatırLamazsın hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin !! (?) ******************************************* http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ne yaparsan yap, nasıl yaşarsan yaşa; ama gülebilmek için birini ağlatma ve çıkarların için hiçkimseyi satma.. ******************************************** Ne kimseyi bir hırs uğruna satarım...Ne de kimseye yalakalık yaparım...BEN sadece,bendeki doğruları yaşarım... ******************************************** 'Gitme' diyebilecek kadar güçlü olmalı insan hayatta. 'Çünkü hiç kimse, kaybettiklerini unutabilecek kadar güçlü değil aslında' [V. Hugo] ********************************************* Öyle herkesi sevmeyeceksin.. 'Seviyorum' demeyeceksin ! 'Seni seviyorum' diyebilmek için gerekirse bir ömür bekleyeceksin. ********************************************** Asla Sevmé, Demiyorum! SeverSen İhanet €tme; İhanet €deni De aSLa Affetme!! ********************************************** Dün tarih oldu, yarın sır... Bugün kıymetimi bil... Belki; yarın yokumdur... Kim bilir? *********************************************** |