![]() |
Kadınlar Nasıl Baştan Çıkarılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlar Nasıl Baştan ÇıkarılırBayanlara tek tek sordum ve aldığım cevaplar genel itibariyle işte şöyle; En tanıdık cevaplar * Aşk ve ilgiden ![]() ![]() * Atmosferin erotik oluşundan ![]() * Sırf meraktan ![]() * Canım **** istiyordu ![]() * Bir filmdeki erotizminden etkilendim ![]() * Cazibesi ve esprisi olduğu için ![]() * Onu arzuladığım için ![]() * Sesi çok seksi olduğu için ![]() * Yakınlık ve şefkat özlemi çektiğim için ![]() * Onu sevdiğimi göstermek için ![]() * Çok zeki olduğu için ![]() * Ortam öyle gerektirdi ![]() Seksi sevenlerin bahaneleri de hazır * O anın romantizminden ![]() * Sonrasında bana hep tatlı davrandığı için ![]() * Baştan çıkarmanın zevkinden ![]() * Benimki dünyanın en harika erkeği olduğu için ![]() * Kendimi tümüyle teslim etmek istediğimden ![]() * **** sağlıklı olduğu için ![]() * Ona aşık olduğum ve benimle ciddi olduğu için ![]() * Aftershave’inin kokusu beni baştan çıkardığı için ![]() * Onu öylece eve yollayamazdım ![]() * Çünkü bu görevim ![]() Karşısındaki erkeğe acıyanlar * Çok uğraştı ![]() * Onu kendime daha fazla bağlayabilmek için ![]() * Çok güzel olduğumu söylediği için ![]() * Kendimi yalnız ve terkedilmiş hissettiğim için ![]() * Anne olmak istediğim için ![]() * Peşinde koşulan, nüfuzlu biri olduğu için ![]() * Yeniden bir erkeğe ihtiyaç duyduğum için ![]() ![]() * Beni yemeğe davet ettiği için ![]() * Aylardır **** yapmadığım için ![]() * İstediğimi elde edebileceğimi kendime kanıtlamak istiyordum ![]() * Görevim olduğu için ![]() * Zencilerin söylendiği gibi iyi birer aşık olup olmadığını öğrenmek istediğim için ![]() * Kendime olan güvenimi artırmak için ![]() * Neden canımın istemediğini anlatmak daha zor olduğu için ![]() * Ona acıdığım için ![]() * Kocam beni aldattığı için intikam almak istedim ![]() * Alışkanlık ama zevk vermedi ![]() * Dır dır etmesin diye ![]() Bir de şaşırtıcı nedenler var * Kıskanç kocam beni hep kendisini aldatmakla suçladığı için bu kez gerçekten yaptım ![]() * Beni sekse zorladığı için ![]() * Onun üzerinde güç ve söz sahibi olabilmek için ![]() * Sarhoş olduğum için ![]() * Kariyer yapmamda bana yardımcı olsun diye ![]() * Arkadaşlarımı etkilemek için ![]() * Sonsuz parası olduğu için ![]() * Olaylar öyle geliştiği için ![]() * Sürekli vır vır etmesin diye ![]() |
![]() |
![]() |
|