![]() |
Kadınlar Nasıl Baştan Çıkarılır
Bayanlara tek tek sordum ve aldığım cevaplar genel itibariyle işte şöyle;
En tanıdık cevaplar * Aşk ve ilgiden. Bana gülümsediğinde içim ısınıyor. * Atmosferin erotik oluşundan. * Sırf meraktan. * Canım **** istiyordu. * Bir filmdeki erotizminden etkilendim. * Cazibesi ve esprisi olduğu için. * Onu arzuladığım için. * Sesi çok seksi olduğu için. * Yakınlık ve şefkat özlemi çektiğim için. * Onu sevdiğimi göstermek için. * Çok zeki olduğu için. * Ortam öyle gerektirdi. Seksi sevenlerin bahaneleri de hazır * O anın romantizminden. * Sonrasında bana hep tatlı davrandığı için. * Baştan çıkarmanın zevkinden. * Benimki dünyanın en harika erkeği olduğu için. * Kendimi tümüyle teslim etmek istediğimden. * **** sağlıklı olduğu için. * Ona aşık olduğum ve benimle ciddi olduğu için. * Aftershave’inin kokusu beni baştan çıkardığı için. * Onu öylece eve yollayamazdım. * Çünkü bu görevim. Karşısındaki erkeğe acıyanlar * Çok uğraştı. * Onu kendime daha fazla bağlayabilmek için. * Çok güzel olduğumu söylediği için. * Kendimi yalnız ve terkedilmiş hissettiğim için. * Anne olmak istediğim için. * Peşinde koşulan, nüfuzlu biri olduğu için. * Yeniden bir erkeğe ihtiyaç duyduğum için. Kim olduğu önemli değildi. * Beni yemeğe davet ettiği için. **** bunun parçası değil mi? * Aylardır **** yapmadığım için. * İstediğimi elde edebileceğimi kendime kanıtlamak istiyordum. * Görevim olduğu için. * Zencilerin söylendiği gibi iyi birer aşık olup olmadığını öğrenmek istediğim için. * Kendime olan güvenimi artırmak için. * Neden canımın istemediğini anlatmak daha zor olduğu için. * Ona acıdığım için. * Kocam beni aldattığı için intikam almak istedim. * Alışkanlık ama zevk vermedi. * Dır dır etmesin diye. Bir de şaşırtıcı nedenler var * Kıskanç kocam beni hep kendisini aldatmakla suçladığı için bu kez gerçekten yaptım. * Beni sekse zorladığı için. * Onun üzerinde güç ve söz sahibi olabilmek için. * Sarhoş olduğum için. * Kariyer yapmamda bana yardımcı olsun diye. * Arkadaşlarımı etkilemek için. * Sonsuz parası olduğu için. * Olaylar öyle geliştiği için. * Sürekli vır vır etmesin diye. |