5 Atımlık Kalp Atışı |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
5 Atımlık Kalp Atışı5 Atımlık Kalp Atışı Yalnızlık ne büyük bir kelime Tek ve tehlikeli Kimi yalnızlığı umutsuzlukla bağdaştırır Kimi de onun hasretiyle daha da güçlenir Böyleydi benim yalnızlığım Onsuzluk denizdeki yalnız bir insan gibiydi Sonu belli olmayana, Yüzmeyi bilsem de tutunamadığım Tutunamamanın içinde ölümü gördüğüm Onun yüzüyle daha da bir sevdiğim yalnızlık 5 atımlık bir kalpte kalmışım Bir yanım yalnızlık içinde derbeder Bir yanımsa umarsız atışlarda Kalbimin bir yanı onsuz olmanın gücüyle dolmuş Bir yanı da onsuzlukta boğulup kalmış İnsan olmak basitliktir derlerdi Ben de iki atımlıklarda basitleşmişim Kaybetmenin acısıyla özlemlere dalıp Onunla geçirdiğim her anı sığınaklarıma gömmüşüm Her sevişmemizi Her konuşmamızı Depolamışım yüreğime 5 atımlık bir kalp atışında kalmışım Zaman durmuş, ben onsuzlukta yapayalnız kalmışım Ah ne elem sevmeyi bilmeyene Öyle bir acı ki içimdeki Deseler hiç olmasaydı ya bu aşk Yok derim olsun acı da olsa Yaşamak gibisi yok bu hayatımda Deseler hiç paylaşmamış gibi yaşa O zaman ne farkım var ki insan olmayandan Sevmek asıl insan olmak değil midir Öyle bir kalmışım ki 5 atımlık kalp atışlarında İçimdeki fırtınada boğulup kalmışım Sevip de ayrılmak nedir bilir mi insanlar Çok azı bilir bu ayrılığın yıkımını Ben de sevmişim de sevgimle kaybolmuşum Gitmem gerek diyerek atamamışım adımlarımı Ama ölümü görmektense onun bakışlarında Severken ayrılmak Hep onu eskiyle anmak Yaşanmışla yad etmek Bu bile yeter Kaybolup giden o 5 atımlık adımlarda Ölüm al gel beni Ben seni onunla daha da çok sevdim Onun yıkımını görmemek için Sana ondan önce geldim Demet Ulutaş |
|