![]() |
Kaşarlı Tavuk Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kaşarlı Tavuk SarmaKaşarlı Tavuk Sarma Malzemeler 4 adet kemiksiz tavuk göğsü 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 çay kaşığı karabiber 1 su bardağı un 1 adet yumurta Kızartmak için: Sıvı yağ Üzerine Bir miktar taze soğan Salçalı sos ![]() Tarifi Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini, 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırın ![]() ![]() ![]() Önce una, sonra yumurtaya bulayın Sıvı yağı kızdırın ![]() ![]() Kızaran sarmaları servis tabağına alın ![]() İstenirse üzerini ince doğranmış taze soğan dilimleri ve salçalı sos ile süsleyerek servis edebilirsiniz ![]() Not: Tavuk sarmalarının açılmaması için kürdanla tutturun ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|