![]() |
Kaşarlı Tavuk Sarma
Kaşarlı Tavuk Sarma
Malzemeler 4 adet kemiksiz tavuk göğsü 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 çay kaşığı karabiber 1 su bardağı un 1 adet yumurta Kızartmak için: Sıvı yağ Üzerine Bir miktar taze soğan Salçalı sos http://www.maksimum.com/yemeicme/ima.../ymk_623_s.jpg Tarifi Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini, 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırın. Tavukların içine bu harcı doldurun. Rulo biçiminde sarın. Önce una, sonra yumurtaya bulayın Sıvı yağı kızdırın. Tavuk sarmaları içine atıp, çevirerek kızartın. Kızaran sarmaları servis tabağına alın. İstenirse üzerini ince doğranmış taze soğan dilimleri ve salçalı sos ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Not: Tavuk sarmalarının açılmaması için kürdanla tutturun. Kızarttıktan sonra kürdanları çıkarabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.