Aşkım Kapışmak - Küçük Mutluluklar Kitabı |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşkım Kapışmak - Küçük Mutluluklar KitabıÜretici İnkılap Kitabevi Barkod 9789751032232 Türü Kişisel Gelişim Dili Türkçe Yayın Tarihi 03/05/2012 Sayfa sayısı 184 Sayfa Basım Yeri : İstanbul Basım Tarihi : 2012-5 Basım : 1 Sayfa Sayısı : 184 Dili : Türkçe Kapak : Karton Kapak Ebat : 135 x 195 Barkod : 9789751032232 Kitap detayı : Mutluluk aslında bugün Mutluluk hâlâ çocuklar gibi hayallerimin olması Mutluluk gözlerimi kapattığımda çocukluğuma dönebilmem Mutluluk içimdeki ben - Esin Övet Gazeteci/Yazar-Habertürk Mutluluk benim için bir zaman dilimidir Ve o zaman kızımın içten kahkahasıdır - Sibel Kahraman - Milliyet Gazetesi Eğitim Editörü Her yeni güne eşimin ve kızımın yanında uyanmak - Aydın Yılmaz - GS'lı Futbolcu Mutluluk; tarifini yazmaya çalıştığında Sonra an'a dönüp derin bir nefes aldığında iyi ki demektir - Betül Demir - Sanatçı Bana göre mutluluk oğlumun beklemediğim bir anda sebepsiz boynuma sarılması - Özlem Yıldız - Sunucu Eğer tecrübem ve kişisel çabam ile insanlara yardım edebiliyorsam |
|